Die agterblad

Die agterblad van ‘n boek is natuurlik vir my net so belangrik. As jy ‘n boek in jou hand hou in ‘n boekwinkel, draai jy hom om en lees die agterblad? Die voorblad trek jou aandag, maak dat jy jou hand uitsteek na die boek, maar die agterblad vertel jou meer, oortuig jou om dit te koop. Dis hoe dit veronderstel is om te wees. Hy help jou besluit.

So, hier is Toortsie se Bantingboerekos se agterblad!

agterblad Net vir indien julle wonder: Dis nie ek hierdie nie! Dis die produk van ‘n haarkapster-grimeerkunstenaar en die fotograaf. EK is Toortsie, en as julle wonder hoe Toortsie lyk, kyk op die voorblad! My kinders sal kan getuig daarvan. Die VOORBLAD is die ware weergawe!

Ek weet die meeste mense wat hier lees het reeds die voorblad gesien, maar net vir ingeval:

Voorwoord

Wil jy meer inligting hê oor die boek, hoe hy vorder, waar hy te koop is of waar jy hom kan bestel, kliek HIER. Of anders, kyk bo-aan hierdie blog, net onder die foto, heel regs: Toortsie se Bantingboerekos.

Dit sal ook goed wees om Toortsie se Bantingboerekos Faceboekblad te volg. Ek sit gewoonlik die nuutste nuus daar op.

Op Pinterest gee ek die skakels na al die bloginskrywings wat ek maak oor boeke. Daar is ook baie skakels na lekker Bantingresepte wat ek raakloop.

Internetbestellings van die boek kan hier gedoen word, maar wag nog so tot Donderdag, 10 Desember 2015, anders gaan u baie lank wag vir die boek. Die boek is nog by die drukkers. Dis by Paypal, ‘n veilige betaalplek waar jy met jou krediet- en debietkaart kan betaal. Die prys is in Amerikaanse Dollars omdat die Suid-Afrikaanse Rand nog nie by Paypal beskikbaar is nie.

Buy Now Button

Lekker dag!

Toortsie

Toortsie, Kameel en Bokbaaivygie se Faceboekblad, waar ek skakels sit na oulike bloginskrywings wat ek raakloop.

Advertisements

18 thoughts on “Die agterblad

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s