Pantoffels op safari

Scrapydo se toeka-tokkel: Safari

Die naaste wat ek nog ooit aan ‘n safari gekom het was die tyd toe mans safaripakke gedra het. Wanneer ek die woord safari hoor sien ek kakie of donkergroen, maar definitief nie ligblou soos die een wat Ken gehad het nie. Pienk was ook buite die kwessie, dit is nou totdat ek Scrapy se foto gesien het. Dus sal my prentjie van die woord safari nou kakie, groen en pienk wees.

Aangesien ek nooit self op safari was of enige begeerte het om ooit te gaan nie, vertel ek maar Marcia se storie. Marcia is my eks skoonsus. Sy is met ‘n man getroud wat vir die natuur lewe, en hulle is gedurig êrens in Afrika met hulle 4×4. So slaan hulle eendag hulle tentjie in die wye natuur op, en gaan slaap heel rustig. In die middel van die nag kry Marcia ‘n nood, en manlief word wakker gemaak om met die flitslig pad te maak tot anderkant die 4×4. Dit is met die terugkomslag dat hulle sien daar het intussen ‘n padblokade – in die vorm van ‘n renoster – bygekom. Ek was nog nooit van aangesig tot aangesig met ‘n renoster nie, dus weet ek nie wat ek sou doen nie, maar Marcia en manlief besluit om te wag totdat die renoster sy loop gekry het. Poedelnakend met net haar pantoffels aan staan Marcia langs manlief en wag, en word by die minuut kwater. Die renoster is egter nie tydgebonde nie; hy staan sy staan. Dit is toe meneer sy kop eenkant toe draai dat Marcia ‘n gaping sien, en hom in spoed vat. Sy hardloop verby die renoster, duik deur die lug die tent binne, en trek gou die rits toe. Manlief en die renoster staan toe vir die res van die nag wag, en dit is eers met sonsopkoms dat die resnoster sy pos verlaat.

Nou verstaan julle hoekom ek nie op safari wil gaan nie, ek het nie pantoffels nie.

26 thoughts on “Pantoffels op safari

  1. Ek het nooit gevra wat manlief gesê het dat sy hom mooi netjies uit die tent gehou het deur die enigste ingang toe te rits nie. Neeeeee…. ek gaan nie pantoffels koop en op safari gaan nie!!!!!

   Like

 1. Oooo nou het ek lekker gelag. Dis n baie oulike safarie storie, met of sonder pantoffels. Die safariepakke was ook my man se gunsteling. Kortbroeke, kouse en kam in die kant. Hy het ook n langbroek een gehak waarop hy baie trots was. So n ligte bloue. Gelukkig(ongelukkig vir hom) het hy the groot vir die safariepakke geword en moes hy ander kortbroeke met spesiale t-hemde kry en steeds die kouse met die kam. Ha ha, nou smile ek weer van vooraf. Regte Hotnot se kind gewees.(Dis mooi bedoel hoor!)

  Like

  1. Wonder wie het die mode begin…. en al wat man is het daarvoor geval. Nou lag ek as ek aan my seuns en skoonseuns in safariepakke dink. O weë dit sal komieklik wees!!!! Geen wonder my kleinkinders lag vir ons ou fotos nie 😦

   Like

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s