Kameel – Sticks en die verleidster

Lê-jou-eier: fluister Afrikaanse liefdeswoordjies

Kyk ek moet hierdie grusame liefdeslied… of woordjies so vinnig as moontlik agter my rug kry; dit smokkel met my kop.

praying-mantis

Hot lady slaan haar lang lenige arms om Sticks se lyf en trek hom tot teenaan haar. Sticks – nogsteeds oorweldig deur die skone dame se aandag – se laaste weerstand verdwyn soos mis voor die son, en hy gee homself gewilliglik oor aan die verleidster, wat met ‘n sagte stem liefdeswoordjies in sy oor fluister. “Liefling, die oomblik toe ek jou daar tussen die manne sien sit was my hart verower. Een kyk van jou het die bloed deur my are laat pols, en my knieë lamgemaak. Ek kon jou daar en dan opvreet van liefde, maar het geweet ek moet wag totdat ons alleen is.  Ek weet, ek weet ek praat te veel maar hierdie lyf…. hierdie spiere…. dit is om van mal te word. Jy is my alles…. my son, my maan, my sterre. Ek het jou lief, ek sal jou ewig liefhê… en jou beeld sal altyd by my bly. Soen my, soen my weer en weer en weer….my liefling, my hottentot, my gevalle held.

Die einde

Om die inskrywings van verskillende bloggers in Lê-Jou-Eier te geniet of om self ‘n eier te kom lê wat ons kan uitbroei en grootmaak, klik op die volgende InLinkz skakel:

Vir die reëls van hierdie eier-boerdery, om raad te kry oor hoe om deel te neem en om elke week se aankondiging van die nuwe onderwerp te sien, besoek die volgende skakel by Dis Ekke. Onder hierdie kategorie, kyk na die blogposte Lê-Jou-Eier: Reëls (2017-08-22) en Lê-Jou-Eier: Hoe neem ek deel? (2017-08-22).

 

Advertisements
This entry was posted in 'In opdrag..... Bookmark the permalink.

38 Responses to Kameel – Sticks en die verleidster

 1. travel460 sê:

  Skitterend Kameel! Elke man sal vir daardie houding en woorde val!

  Like

 2. Ag,die arme Sticks…wis nie eens hy is een van baie nie. Veertjie vir Kameel!

  Liked by 1 person

 3. Oehoee, bravo vir die romantiese (en slinkse) vrou 💞. Nog ‘n held het geval. Lekker bydrae Kameel!

  Liked by 2 people

 4. Toortsie sê:

  Dankie dat jy ons blog verteenwoordig in hierdie uitdaging.

  Liked by 1 person

 5. Dit was nou n vurige romanse wat vinnig dood geloop het! Daardie lam knieë het my laat lag. Onthou daar is(nou moet ek eers gaan tel) ses knieë wat lam is!!!! Bly ek het net twee. Hierdie Liefdes verklaring het my ook die nag wakker gehou en sommer nagmerries gegee ook!

  Liked by 1 person

 6. Daardie meneertjie het sy moses teë gekom met madam. Wie kan nou anders as haar woirde met heuning bedrup is

  Liked by 1 person

 7. Terug pieng: Hot Lady en Sticks, ‘n hygroman – Dis Ekke

 8. Delilah het my hare afgeskeer en die poriee doodgebrand met ‘n moderne lasermasjien, maar ek het darem my kop behou! Kameel ek eht in my lewe nog nooit sulke geweldadige storie teegekom nie – miskien moet ek eers op die einde lees!

  Liked by 1 person

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Verander )

Connecting to %s