Reis en eet!

Soos soveel mense wat my ken sal weet, is reis en eet twee items wat baie hoog is op my prioriteitslys. En as ek reis, daar ook geëet moet word. En dat ek mos kos geniet en nie skuldig voel daaroor nie. Want kos is ‘n geskenk van die Here en Hy sou dit nie so ‘n belangrike deel van ons lewe gemaak het as Hy nie wou hê dat ons dit moes geniet nie. Gesellige samesyn rondom ‘n etenstafel – wat is lekkerder as dit?

So op ons pad stop ons dan hier en daar om ons behoefte aan kos te bevredig. Daar is die Cattle Baron in Mosselbaai se Mall, die Spur by die Punt, braaivleis om ‘n lekker braaivleisvuur.

Daar is Elvis Brew naby George se lughawe waar jy met vreugde en uitbundigheid ontvang worden die kelners vir mekaar skree, Thank You uitgejuig word as jou koffie reg is, jou koffie op jou baam vir jou geroep word, wat jou sommer ‘n ekstra glimlag op die gesig sit en ‘n vonkel in die oog. ‘n Gevoel van warmte en lekkerkry.

Nie dat ons dit nodig het nie, stop ons by die Royal Hotel in Willowmore vir middagete. Want die Royal Hotel is beroemd vir hulle heerlike kos. My omelet lê die bord vol, beslis nie net van een eier en ‘n bietjie water gemaak nie. Dis ruim gevul met bacon, ham, tamatie, gebraaide ui, sampioene en gegarneer met kaas. Vriendin se spekslaai is ook nie suinig met die spek nie en is keurig bedien. Daar word ook hoender schnitzel en ontbyt wat die ander bestel, is net so uit die boonste rakke. Nadat ons alles geëet het, 4 persone, drankies ingesluit, is die rekening so min, ek is skaam om dit hier te noem. Willowmore se Royal Hotel, as dit so bedoel is en ek ooit weer by julle verby ry, wees verseker dat ek weer gaan inloer!

Maar asof dit nie genoeg is nie ontdek ons die Royal Hotel in Steytlerville. Wel, ek sê niks meer nie, want daar is ‘n Tapas in PE en Nanaga en as ek gelukkig is, wag daar ‘n Fat Fish in Plettenbergbaai.

Intussen reis en eet ek heerlik voort. Ek los net die rys, aartappels rn brood dan kan ’n mens ver kom.

Toortsie

8 thoughts on “Reis en eet!

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s