Seisoen van Vergifnis

Dis die tweede keer dat ek Seisoen van Vergifnis, deur Alta Cloete lees, en weer was dit splinternuut.

Saam met die karakters het ek die pyn van verwerping, vereensaming, vervreemding in die familie beleef. Saam met hulle het ek die misverstande, die trots, die ego’s, die smagting na mekaar beleef. Saam met hulle kon ek die pyn wat hulle al van kleintyd af saamdra, beleef. Saam met hulle het ons die soeke na mekaar beleef, die versigtige hand uitsteek, die afbreek van mure, die vergifnis, versoening.

Dis beslis ‘n boek om te lees, ‘n boek wat handel oor regte mense wat swaarkry en vergewe en liefhet, mense wat bereid is om verby hulle trots te reik na mekaar en na wat regtig saakmaak, mense wat mekaar vind. Dis ‘n boek na aan die vel.

Toortsie

9 thoughts on “Seisoen van Vergifnis

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s