H2O Water

Weekly challenge.

When I think of Australia, I think of dry areas. And yes, Australia is not dry everywhere.

On our recent trip to NSW, Victoria, SA, and Western Australia, we saw what happens when a place gets too much water. We had rain every single day and it was really cold.

In NSW we saw crops that stood in the water, drowning. The Murray River had the most water in years and they expected even more water! While we were there, there were flood warnings and about 12 towns were affected, people were warned to evacuate their homes. Thank Heavens that we were always safe. A farmer told me that last year they couldn’t harvest their crops because they didn’t have enough rains, this year their crops are drowning.

In Adelaide, we saw the most extreme storm in 50 years and a power outage of nearly 12 hours.

As a farmer, water is one of our most important commodities. Water brings life. Without water, we can’t live.

Toortsie

Toortsie’s Banting Bash Facebook page

Toortsie’s Facebook page

Finesse Blogger van die week

Finesse: Eerder ‘n foto asseblief

24 thoughts on “H2O Water

  1. Ek skryf nogals so hier en daar oor die uitdagingswoorde. Ek vermoed net dis verskillende uitdagings. Party is 1x per week, ander daagliks. Sommige is bedoel om foto’s te wees terwyl ander woorde is.

   Liked by 1 person

 1. Ja dit is so dat water nodig is vir lewe en dat te veel water versmoor. Ongelukkig is dit ook so met geestelike water. As dit net oor die dogma begin gaan en die liefde word uit die oog verloor stoot die opvattings wat geestelik klink maar nie is nie, weg.

  Liked by 2 people

     1. As jy Chrome as jou default browser gebruik, moet jy gerus die Grammarly funksie in gebruik neem. Jy kan dit afsit wanneer jy Arikaans skryf. Hulle proeflees jou spel en grammatika soos wat jy skryf en kan soms ‘n pes raak, maar hulle is goed. Ek gebruik die basiese vry weergawe, want ek tik snel met een vinger en daar sluip altyd ‘n paar typos in.

      Like

         1. Dit werk lekker nè? Hulle het ‘n facebook bladsy ook waar hulle lekker tips gee en grammatika bespreek. Jy kan net Grammarly intik op facebook. Dis nou die opreggeteelde Grammar Nazis wat daar kommentaar los en soms raak hulle ‘n pyn, maar ‘n mens leer baie.

          Liked by 1 person

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s