As is verbrande hout

As jy moeg by die huis aankom en die pakkie salami wat jy gedink het jy ingepak het en waarop jy eintlik gereken het vir ‘n ekstra vullertjie middagete in die yskas ontdek en jou middagete gedeel het met iemand, maar eintlik heeltemal genoeg gehad het en eintlik doen jy intermittent fasting en dan sien jy in die yskas die lieflike romerige nuwe maalvleisgereg wat Toortsie Maandag gemaak het met die doel om vandag te eet … waai … baie … goeie … bedoelings … by die deur uit en dan is daar geen keer nie. Net mooi niks keer nie. Gelukkig is dit suiwer Banting kos en bevat dit nie koolhidrate nie. Anders was daar groot moeilikheid. Ek sê jou: Groot. Want sien, die vorige nag het Marilyn van Chanette Paul te hard geroep en as ‘n mens nie genoeg geslaap het nie is die weerstand nog minder. Dan kry jy dalk die salami geïgnoreer, maar die ryk en romerige maalvleisgereg wat jy nog nooit voorheen geproe het nie? Eina!

17 thoughts on “As is verbrande hout

       1. Ek het hom al behoorlik ore aangesit maar die alleen hier sit in my opsluiting het gemaak dat ek telkens aanlyn genoeg soetigheid bestel het om twee weke te hou. Nou ja, die versoeking was daar so what. Nou ek terugdink was ek darem regtig nie suinig met die soetigheid nie.

        Liked by 1 person

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s