Winter se laaste hoera!

Pointless Overthinking skryf oor somer se laaste hoera, maar ons hier aan die heel suide van Afrika, vir nou lente. Dus kan ek net skryf oor Winter se laaste hoera.

Winter is beslis nog nie verby hier by ons nie en dit kan ook nog ‘n hele rukkie duur. Tog wys die wêreld vir ons dis kente met pragtige veldblomme wat oral kop uitsteek. Net verlede week het die Kaap goed koue gekry met sneeu wat sommer ekstra dik en laag op ons Kaapse berge gelê het. Sneeu is natuurlik iets waaroor ons baie bly is, want dis mooi, maar dit voorsien water vir die droë somermaande.

Dierdie winter het geweldig vinnig verby gegaan en dit voel vir my of ek nog nie al my wintersklere gedra het nie. Miskien omdat daar soveel dinge gebeur het, soos my ma se siekte en dood wat ‘n paar weke baie verkort het.

Ons het vanjaar ‘n fantastiese winter gehad. Dit het gereëld gereën en die boere se graan is pragtig. Ek wens vir hulle ‘n fantastiese oes toe en ek bid regtig dat dit end-uit sal goed gaan en hulle die geleentheid gegun sal word om die oes sonder te veel probleme in te samel.

Ek plaas graag ‘n paar foto’s wat ek Sondag van my stoep af geneem het. Dis nie aldag wat ek sneeu op elke liewe berg van my huis af kan sien nie! Dis bitter ver, maar wonderlik.

Kyk hoe lieflik lyk die Overberg en Swellendam se berg daar op die horison.
Riviersonderend se kant toe

Groete, Toortsie

14 thoughts on “Winter se laaste hoera!

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s