Corali

Corali is die derde boek in die Vyvervrou Trilogie wat deur Chanette Paul geskryf is. Deur die hele reeks al trek Corali my aandag. Voel dit vir my of ek na haar aard.

Ek het Corali geniet van die eerste woord af dwarsdeur tot die einde. Nee, ek dink nie ons aard na mekaar nie, maar daar is baie raakpunte. As Corali ‘n regte mens was, kon ons maats wees.

Corali bied ‘n goeie oor vir haar vriende. Sy is kreatief. Sy kan haarself goed besig hou op haar eie, maar geniet dit baie saam met haar maats. Sy is uitstekend in haar kuns, ongeag watter kunsvorm sy beoefen. Sy praat ‘n bietjie baie lelik. Sy het haar huis PERS geverf en het haar trap met die mooiste mosaïek versier. Sy het beslis baie meer gutz as ek!

Aangesien dit ‘n reeks is wat in dieselfde tyd afspeel, is daar weer eens gebeure uit boek 1 en 2 wat herhaal, maar nie té veel nie. Daar is spanning teenwoordig, maar ook nie te veel nie. Ek het haar en Thomas se stories baie geniet en dit was veral heerlik vars om vir Thomas, ‘n nuwe karakter, te ontmoet.

Ek beveel hierdie boek beslis aan. Ek kon dit net nie neersit nie.

Toortsie

15 thoughts on “Corali

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s