Rooi. Hoe dan anders?

Eers sien ek by Scrapydo ‘n bloginskrywing oor rooi. Toe by Aletta en ek volg die spoor tot by Travel Talk.

Ek was nie altyd so lief vir rooi nie. Of dalk het ek dit net nie besef nie. Tog, toe ek destyds trou vra my ma my watter kleur my kombuis gaan wees en sonder om twee keer te dink was my antwoord ‘rooi’. Kenners meen dat jy nie jou slaapkamer rooi moet maak nie, want dan slaap jy nie goed nie. Ek dink nou nog dat ek tog te lekker in my kamer met die dieprooi beddegoed gebly het.

Ja, soos ek ouer word, het ek net al hoe liewer vir rooi geraak. Ek het ‘n rooi handsak, rooi skoene, wat nie stiletto’s is nie, en heelwat rooi klere in my kas.

‘n Blommekombersie van al my oorskietwolletjiesgehekel.
Die ou bekende Toortsie met die rooi doek om die kop. Die doek het gebeur toe ek die aand voor die foto’s geneem moes word moeg en moedeloos begin kos maak het vir die groot geleentheid en moes keer dat ‘n haar nie beland waar dit nie moet nie en ek kleur nodig gehad het vir woema.
Ietsie roois uit Toortsie 3, is dit nie?
Die drie sussies – al drie het ietsie roois iewers.

Groete

Toortsie

15 thoughts on “Rooi. Hoe dan anders?

     1. Jong dis die ouens wat terug kom van ander lande af. Hul moet mos terug kom. Hul word vir twee weke in kwarentyn gesit en alles het heel goed hier gegaan. Die Delta virus het van Australië hierheen gekom. Hul is nog besig om uit te vind waar, wie en hoe dit ingekom het. Australië self is heel laks met sy toelating gewees. Maar nou ja help nie om vinger te wys nie. Ons moes nooit die bubble met Aus so vinnig oop gemaak het nie. Almal van hier het eerste vlug wat hul kon kry gevat en in Aus gaan kuier.

      Liked by 1 person

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s