Opstel: As ek onsigbaar kon wees

Hier kan jy nou lekker jou verbeelding gebruik.

Ek vra vir jou vrae en dan skryf jy die antwoorde wat in jou kop opkom, neer en daaruit stel jy jou opstel saam.

Hoekom sal jy graag onsigbaar wil wees? Is dit omdat dit wat jy graag as onsigbare wil doen, nie moontlik is vir iemand wat sigbaar is nie? Het jy dalk nie die moed om dit te doen terwyl ander jou kan sien nie? Is dit om iets te doen, om iemand ‘n poets te bak, om iets skelms te doen, om ‘n dag uit die skool te bly sonder dat iemand daarvan weet, om ‘n bank te beroof, om iemand dop te hou? Of is dit omdat jy skaam en eensaam voel en voel dat dit vir jou beter sal wees as jy maar eerder onsigbaar is omdat jy die swart skaap in die gesin is wat net al die moeilikheid kry? Is jy dalk ‘n introvert en jy hou nie van mense se geselskap nie? Jy kan dus by hierdie vraag in enige rigting gaan: diepsinnig, of laf, selfs in ‘n totaal onmoontlike rigting as jy jou verbeelding regtig vrye teuels wil gee.

Onthou, bogenoemde vraag gaan oor HOEKOM.

Nou kom my volgende vraag: Wat presies beplan jy om te doen as onsigbare? Hoe gaan jy dit doen? Hoe gaan jy dit aanpak?

Watter uitkoms verwag jy? Watter reaksie van mense dalk?

Wat gaan dit vir jou beteken? Dink jy dit is uitvoerbaar?

Lekker skryf. Gee jouself vlerke, skryf jou eie opstel soos net jy kan.

Vir nog opstel- en mondelingonderwerpe, kyk hier.

Toortsie

Lank gelede het die Toortsie en Kameel elkeen vertel waar hulle graag sou wou gaan as hulle onsigbaar kon wees. Julle kan op die blou woorde kliek om by daardie bloginskrywings uit te kom. Dis sommer net vir interessantheid, onthou dat jy jou eie opstel moet skryf, nie ons s’n oortik nie.

3 thoughts on “Opstel: As ek onsigbaar kon wees

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s