Lens-Artists Photo Challenge #9: Action

Disclaimer: I am no ‘lens-artist’ at all. I take pictures with my cellphone, and the reason I do that is to capture memories. I also am not a regular participant of the photo challenge, but when I saw Abrie’s post, I decided to take part, for the fun of it. This week’s challenge is the brain child of PA Moed.

This week’s challenge is all about action.  Capture nature, people, objects, or animals on the move.  Capture action in the sky or on land, on the playing field or on a busy street.  It’s totally up to you.

The two pictures above were taken by Lize Venter Photography when we were capturing the pictures for my Banting recipe book, Toortsie’s Banting Bash.

Picture above: Same photographer, Lize Venter Photography. Grandmother having fun with her grandchildren. ❤

For many people this is as ‘static’ picture, but, no, it is not! While the cows are being quite static, big action is taking place behind them, because they are being milked.

Trying to be Mozart at the Music House in Vienna.

Loader lifting the Toortsie and her hubby to enjoy the view from the top.

Drumline practicing.

Having fun in the snow. Kleine Scheidegg, Switzerland.

I do hope that you enjoyed my photos. Thank you for visiting.

Toortsie

40 thoughts on “Lens-Artists Photo Challenge #9: Action

 1. Sjoe jy is omtrent aksievol en dapper. Ek is nie so seker dat ek myself met die forklift sal laat oplig nie! Hierdie vat my vêr terug. Ek was ‘n dirigent in’ n toneelstuk tydens diensjaar vir Christus. Ek het nogal fotos daarvan. Dit sal interessante blog maak… Dankie vir link

  Liked by 1 person

 2. Is daar ‘n tyd wat jy nie in aksie is nie Toorts? Behalwe wanneer jy ‘n “sloth” (is dit wat Abrie hulle noem?) is met die uitbetaling van my lone!!!

  Like

   1. Huh? Nee man, jy’t niks verkeerd gesê nie. ek bedoel die teenstelling van die koeie wat so rustig staan en jy wat dan vertel van die aksie agter by die spene wat ek (leek) nie eens opgemerk het nie. Voor stil, agter besig. Dit was oulik.

    Liked by 1 person

     1. Jou Engels makeer niks. Dit kos net ‘n bietjie oefening om jou in ‘n ander taal uit te spreek. Ek skryf makliker in Engels as in Afrikaans, maar praat makliker in Afrikaans en verkies dit as spreektaal. Ek is after all ‘n Namakwalander en Engels laat soms ons tonge knoop. So staan ek en my buurman eendag en gesels, seker vir ‘n halfuur lank en agterna besef ek hy het Engels gepraat en ek Afrikaans!

      Liked by 1 person

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s