Toortsie se dankbaarheidsreis 12

Dr Perry Asks: ‘Is Gratitude overrated?

Vir baie mense mag dit oorbeklemtoon en onnodig voel. Ek is van nature geneig tot dankbaarheid en dink nie ek neem sommer goed as vanselfsprekend aan nie. Vandat ek begin het om daagliks op Facebook iets te skryf waarvoor ek dankbaar is, het my oë egter oopgegaan en besef ek dat die dankbare persoon wat ek gedink ek ek is, maar net eintlik dankbaar was vir ‘n druppel in die emmer. Daar is soveel meer om voor dankbaar te wees!

Dis lewensverrykend, lewensveranderend. Om ‘n lewe van dankbaarheid te leef, maak die druk op jou skouers soveel minder. Jy begin die wêreld met ander oē te sien.

Groetnis,

Toortsie

Toortsie by Finesse: Die waarde van my bidboek.

Toortsie se Facebook Page

Toortsie se Bantingresepteboeke Facebook page

TPM Transformasie Gebedsbediening Bredasdorp en Riversdal Facebook Page

Toortsie’s English Blog Posts

Kruinsig Plaasakkommodasie, Riversdal

Toortsie by Finesse voelgoed tydskrif

Radio Tygerberg resensie

 

 

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s