Kameel – Return to sender

c9e26ccfa5266c472bb434763414faf5--donna-reed-donna-derrico

Ag hoe verlang ek nou na Elvis en sy lekker lyfswaai musiek. Ek wil net een aand weer my soepel lyf… en dronklose kop terug hê. Ek wil ruk en rol, en jive totdat ek van uitputting op die grond gaan sit – met dankbaarheid diep drink uit die eerste beste glas wat in my hand gestop word – net om weer op te spring en my lyf verder rond te gooi.

Nou wat het hierdie behoefte in my wakker gemaak? ‘n Whatsapp boodskap van my vriendin vir haar ouboet bedoel – wat per ongeluk na my toe gestuur is. Ek stuur ‘n boodskap terug; “Return to sender…. address unknown…. no such number… no such zone.” Met die tik van die woorde hoor ek Elvis, en voel hoe die musiek deur my are begin pols.

Lekker, lekker ou dae!!!

12 thoughts on “Kameel – Return to sender

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s