Blogspeletjie

Lank, lank gelede, het ons graag blogspeletjies gespeel. Toe het dit doodgeloop. Hierdie een was my gunsteling.

Julle mag vir my iets vra, en ek moet dit met ‘n liedjie antwoord. Jy mag meer as een vragie ook vra, maar elkeen in sy eie kommentaar, want hoe gaan ek anders vir jou antwoord. Moenie moeilike vrae vra nie! Ek is al ‘n ouma en my kop is spierwitgrys!

Let’s go! Vra die vragie. Skoon vrages, né! Ek hoop ek kan julle antwoord! 😱 Bang is ek nou!

En dan daag ek julle uit, sit dit by julle ook op sodat ons vir julle ook kan vra.

Toortsie

57 thoughts on “Blogspeletjie

  1. Jy het my dadelik gewen.
   Op ‘n ernstige noot: Wysheid begin deur die dien van die Here. En daarby is die lied, ‘O diepte vsn die Wysheid en kennis van God. ‘
   Google vertel my dat Christa Steyn ‘n liedjie het van die wysheid en die geysheid, maar ek kan nie nou dink hoe dit klink nie.

   Liked by 1 person

       1. Netso. Ek doen n online 5 dae ding oor “writers block”. Dis vir my in die middel van die nag. Gelukkig neem sy dit op videa sodat mens later daarna kan luister en sy gee ook n email met skriftelike promps wat mens kan doen voordat jy luister. O, dis op Face Book in n geslote groep.

        Liked by 1 person

      1. Liezl kom weer. My voete het nie gekla nie, my rug wel. (Ek het ‘n baie swak rug. )
       Ek sal weer kom wanneer my dogter kan saamkom. Dit het vir my goed gewerk in die week omdat ek bedags my rug kon laat rus. Ek is bekommerd dat ek nie ‘n naweek sal kan uithou nie, dis dan baie volgepak en ‘n mens kan net soveel pynpille drink.

       Like

  1. Anneli Botes sing:
   Ek lewe, gemaak om na liefde te strewe, sonder vrae, sonder vrese.

   Nee, ek is nie ‘n adrenalienjunkie nie. Alhoewel, ek doen goed daarop.
   Wat egter wel waar is, dat die gependel baie van my vra en my maklik kan insluk. Daarom is dit vir my soms ekstra nodig om goed te doen waarvan ek hou. Verlede jaar het alles egter op ‘n hoop gekom. Die Here het my gehelp om mooi deur alles te seil, maar op die lange duur kan ek nie so aanhou nie en sal dit nie so glad verloop nie. 😁

   Liked by 1 person

  2. Nog ‘n liedjie om jou te antwoord:
   Dit is die dag, dit is die dag
   Deur die Heer gemaak, deur die Heer gemaak
   Kom ons wees bly, kom ons wees bly
   En verheug daarin en verheug daarin!
   Dit is die dag deur die Heer gemaak
   Kom ons wees bly en verheug daarin
   Dit is die dag, dit is die dag
   Deur die Heer gemaak.

   Liked by 1 person

     1. Ook oulik gedink, maar nee….
      Kom ek help – Forever in blue jeans
      Money talks
      But it don’t sing and dance
      And it don’t walk
      And long as I can have you here with me
      I’d much rather be
      Forever in blue jeans
      Honey’s sweet
      But it ain’t nothin’ next to baby’s treat
      And if you pardon me
      I’d like to say
      We’ll do okay
      Forever in blue jeans

      Liked by 1 person

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s