Blogghoeroes, ek soek raad asb.

Ek het ‘n navraag gehad van iemand wat ingeskryf is per e-pos op my blog. Sy sê dat sy dit moeilik lees omdat die kappies en deeltekens en ander tekens nie wys nie, dit kom vreemd deur.

Is daar iewers ‘n ‘setting’ wat ek moet verander?

Wie kan help? Xena?

Baie dankie!

Toortsie

English Blog Posts

Toortsie se Bantingboerekosboek Facebook page

Toortsie se  Facebook page

Finesse Blogger of the week

Toortsie by Finesse: Koop tyd

Toortsie by Pinterest

Plaasakkomodasie by Riversdal, Wes-Kaap

8 thoughts on “Blogghoeroes, ek soek raad asb.

  1. Hoe die leestekens vertoon is ‘n funksie van die rekenaar wat dit ontvang, nie die een waarvandaan dit kom nie. Ek het nog nie so ‘n probleem ondervind nie, maar ek raai dit dit waarskynlik te make het met die taal instellings (language settings) in die beheerpaneel (control panel) van die rekenaar waarop dit gelees word

    Like

  2. Ek stem saam dat dit die rekenaar of die toestel (device) is wat die probleem is. In jou blog se settings kan jy ‘Appearance’ gaan en dan na ‘mobile’ en seker maak dat jy die ‘radio button’ (ronde opsie) by ‘Yes’ het waar hulle vra: ‘Enable mobile theme’. Ek weet nie of dit sal help om die probleem op te los nie. Ek dink jou vriendin moet ook ‘n toets doen en jou blog op ‘n gewone rekenaar sien en kyk of sy kan lees wat sy moet lees. Sterkte!

    Like

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s