127 bloginskrywings

Hoe vorder boek 2? Hoe lank voor boek 2 uitkom? Wanneer kom boek 2 uit? Dis die vrae wat ek nou gereeld kry. Ag, dis lekker vrae, dit voel of die mense belangstel.

So, hoe vorder die boek?

Daar gebeur ‘n klomp goed tegelyk. Die resepte is mos al ‘n geruime tydjie klaar, dis hope kere getoets, geproe, aangepas, weer geproe en neergeskryf. Daar is seker gemaak dat elke bestanddeel wat genoem is, wel by die metode ook genoem word, en dat dit wat by die metode genoem is, by die bestanddele genoem word. Verskeie kere is dit vergelyk met die brondokument, om seker te maak dat die hoeveelhede ooreenstem. Lizelle het met ‘n arendsoog elke resep deurgelees. Waar nodig is die metodes herskryf om dit so gebruikersvriendelik as moontlik gemaak. Baie keer is verduidelik dat ekstra stappe nie nodig is nie, dat dit so in die metodes beskryf word soos ek dit doen en dat die doel is om dit so eenvoudig en maklik as moontlik te maak.

Bakke en borde is die wêreld vol geleen, ek het weer eens elke liewe dis in die beplande boek gemaak teen rekordspoed, Lizelle het dit kom stileer terwyl Lize die foto’s geneem het. Net die fotografie het 3 volle dae geneem. Die Villet Fynproewers het gekom en die kos kom proe en goedkeur. (Fluister – Hulle het nie ‘n keuse gehad nie, geen negatiewe kommentaar is geduld nie! )  Ag, ek spot sommer, hulle het héérlik geëet, veral die dag wat die vleise gemaak was. 🙂

Lize het die foto’s vervolmaak by haar huis en vir my gestuur en ek het foto’s gekyk en gekyk, en gekyk. 380 van hulle! Wag, ek wys gou vir julle ‘n paar, ek is so opgewonde. Om die waarheid te sê, ek is MAL daaroor! Kyk, as julle die boek nie vir die resepte wil koop nie, koop dit dan vir die mooi foto’s. Toemaar, ek spot al weer!

 

Intussen is die foto’s met ‘n groot gesukkel met die hulp van Dropbox vir Cindy-Lee gestuur, en sy het nou die groot werk om die boek aanmekaar te sit, om die reeds mooi foto’s in iets heeltemal besonders te verander.

Maar ek is nog nie klaar geskryf nie. Die tweede deel van die boek gee mos Bantingraad. Eintlik dink ek ek het dit al klaar geskryf, maar ek is tans besig om die 127 bloginskrywings wat ek oor Banting gemaak het die afgelope drie jaar, te onttrek van die internet en deur te lees, net om seker te maak daar is nie iets wat ek nog moet insit nie.

O, die papier is al bestel en die drukkers sit in die wegspringblokke, gereed om te begin druk sodra ons reg is. En DM moet so tussendeur die proefleeswerk doen en regstellings maak waar nodig. Ongelukkig verander ek nog te veel aan die teks, ek dink sy wag maar so ‘n bietjie.

So, dis waar die boek tans is. Ek hoop om binne 2 maande iets in die hand te hê. ‘n Nuwe Toortsie. Hier’s die Toortsie weer! 

Groetnis

Toortsie

English Blog Posts

Toortsie se Bantingboerekosboek Facebook page

Toortsie se  Facebook page

Finesse Blogger of the week

Toortsie by Finesse: Koop tyd

Toortsie by Pinterest

Plaasakkomodasie by Riversdal, Wes-Kaap

17 thoughts on “127 bloginskrywings

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s