Jy kan enige iets aantrek

Paasnaweek was die eerste keer wat ek my nuwe, superbont vryheidsponcho kan aantrek, dit was lekker koud en die poncho is heerlik warm. Ek kom wel agter dat dit dalk nie warm genoeg sal wees buite in erg koue weer nie.

Paassondag gaan ons kerk toe, ek met my poncho en dit voel of ek op ‘n wolk loop, kleur doen dit mos vir my.

Die kerk is vol, maar ons kry ‘n plekkie.

Kort nadat ek gaan sit, hoor ek iemand agter my  vir iemand anders sê: “Sien, dis hoekom ek altyd sê jy kan enige iets aantrek, jy moet dit net …” , die res kon ek nie hoor nie. Stilweg glimlag ek by myself. Verwys sy nou na my superbont poncho wat vir my so op die wolke laat loop? Oh well …

Dalk het sy nou nie eers van my poncho gepraat nie, dalk was hulle besig om iemand anders in die kerk kliphard te sit en bespreek.

Maar ek gee nie om nie! Soos sy sê, ‘n mens kan ENIGE IETS dra, jy moet dit net met gemak dra, en as jy nog lyk of jy op ‘n wolk loop daarmee, hoekom nie?

🙂

Toortsie

English Blog Posts

Toortsie se Bantingboerekosboek Facebook page

Toortsie se  Facebook page

Finesse Blogger of the week

Finesse: Om te pendel saam met jou man

Toortsie by Pinterest

Plaasakkomodasie by Riversdal, Wes-Kaap

 

17 thoughts on “Jy kan enige iets aantrek

 1. Ek stem saam. Ek kyk soms vir van ons Afrika vroue, en besef dat hulle mooi lyk in die onwaarskynlikste klere keuses, omdat hulle dit met soveel selfvertroue en “flair” dra.

  Like

  1. Ek het mos weer beheer verloor met die kleure! Ek hét aanvanklik die regte aantal kleure wol gekoop, maar toe nog ontdek. Ai, jai, jai, en as ek vir myself die pinkie aanbied, gryp ek tot by die elmboog verby! 🙂

   Liked by 1 person

  1. Dit hekel regtig baie vinnig, mens gebruik chunky wol. Scrapydo het die regte wol vestel, ek dink dit gaan selfs nog vinniger. Elke vlok was 42 cm dink ek. O gits, ek sal dit eers weer moet meet.

   Like

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s