Together -Saamwees

Daily post

If there is something that I value very much, it is togetherness. It is something that I preach to my children as well. The value of togetherness. 

Mense maak my ook soms moeg, veral omdat ek nie elke dag met mense om my te doen kry nie. Maar juis uit my amper alleenbestaan, waardeer ek saamwees nóg meer. Veral saamwees met mý mense, my familie, my vriende, my kinders, my geliefdes. Dalk maak ek húlle moeg, maar dan kan hulle mos maar gaan rus as hulle wil!

Saamwees. Saam lag. Saam stap. Saam huil. Saam simpel wees. Saam eet. Ons het juis gisteraand onsself weer heeltemal verloor met ‘n saametery en ‘n kelner wat die swakplek in ons mondering gesien het en homself uitstekend van sy taak gekwyt het. 

Wanneer ‘n mens al van die mense naaste aan jou verloor het, aan die dood, maar ook aan die lewe, raak saamwees vir jou kosbaarder as ooit, loop jy soms selfs die duiwel storm omdat jy besef dat elke oomblik van saamwees ‘n kosbaarheid is. 

Maak gebruik van elke geleentheid, ook vir saamwees. Dis geskenke van God.

Toortsie

Advertisements

12 thoughts on “Together -Saamwees

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Verander )

Connecting to %s