Toortsie’s Low Carb RecipeBook

Good progress is being made with Toortsie’s Banting Bash, containing recipes and stories from my farm kitchen. The layout of the book is finished and the editing almost done. Watch this space for more news! Like the facebookpage for information so that you don’t miss out on anything!
Thank you for Marius Swart for his excellent work with the translation and for Lieze Swart who did the layout of this book.Lize du Toit, thank you again fot the photography and Lizelle du Toit for the styling of the food.

Best wishes

Toortsie

Toortsie’s Banting Bash Facebookpage

Toortsie by Finesse: ‘n Spinnekop het my gebyt!

Advertisements

6 thoughts on “Toortsie’s Low Carb RecipeBook

    1. Julle moet mooi dophou. Ek wil ‘pre-orders’ beskikbaar stel sodra die proef by die drukkers goedgekeur is. Dit sal net so vir 2 of 3 dae wees, maar heelwat goedkoper. Ek sal dit op die blog ook opsit.

      Like

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s