‘n Kleurvolle teepot

Capture

Scrapydo het ons verlede jaar die heel jaar besig gehou met haar Toeka Tokkel stories. Elke week het sy ‘n nuwe idee uitgedink en dan moes ons skryf en skryf en skryf. Vanjaar doen sy dit weer!

Sy het haar eie Toeka Tokkel stories van 2015 in ‘n Eboek saamgevat, wat te koop is by Smashwords  vir $1.99. Selfs met die swak rand, is $1.99 steeds maar min geld, ongeveer R33! Dis ‘n hele jaar se onderwerpe, 40 van hulle, dink ek, ‘n groot verskeidenheid. Party stukkies is korter, ander langer.

Hoekom sal ‘n mens die eboek koop as dit in elk geval beskikbaar is op haar blog? Wel, ek verkies ‘n e-boek bo 40 afsonderike bloginskrywings wat ek een vir een moet soek  en oopmaak. Dis lekker dat dit alles bymekaar is.

By Smashwords mag jy kies of jy dit in EPUB, of Kindle of wat ook al wil aflaai. Ek het aanvanklik gesukkel om dit af te laai na my tablet, die skakel het nie gewerk nie. Ek wonder of daar ook nie ‘n fout is met my Takealot-Eleser op die tablet nie, hy gooi my deesdae baie uit ander boeke ook! Op die ou end het ek op my rekenaar die boek afgelaai en dit geknip en geplak op my tablet. Dit werk nou heeltemal goed.

Nou ja, het jy lus om ons blogmaatjie te ondersteun in haar poging? Of het jy sommer net lus vir ‘n kleurvolle koppie tee? Kliek HIER. Vinnig en maklik.

Groete

Toortsie

Advertisements

13 thoughts on “‘n Kleurvolle teepot

 1. Ag maar dit is nou “sweet” van jou om my boek so bekend te stel. Ek waardeer dit baie. Het al gewonder hoeveel rande dit sou wees. Die aflaai het moontlik met die voorblad ook te doen. Ek moet die voorblad verander dat dit aan hul voorskrifte voldoen. Dis nou weer n tammaletjie wat ek besig is om uit te sorteer. Hul kan boek nie aanstuur na die verskillende uitgewers of formate nie omdat die blad nie pas nie! So leer mens maar op die harde manier

  Like

   1. Het homgecrop sodat dit n portret is maar die afmeting is steeds nie reg nie. Ek is nie vaardig genoeg om te weet hoe om by hul afmetings uit te kom nie. Sal maar my seun die naweek opklop om te help. Ding is ek moet die foto nog optof ens ook! Hou my goed besig

    Like

       1. Ha ha, onthou daar is nog nie kleinkinders nie! Ek gebruik Picassa, picmonkey en dan faststone resizer. Ek moet net die foto van die begin af reg sny en dan verklein en regte afmetings maak. (dis net ek wat moeg raak vir sukkel dan werk dit mos nie!)

        Like

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s