Selfpublikasie – Secrets to E book publishing success

Op ‘n vreemde, toevallige manier het ek by hierdie boek van Mark Coker uitgekom: “Secrets to E book publishing success”, en is dit nou ‘n inspirasie!

Mark Coker is die stigter van Smashwords, ‘n verspreider van selfgepubliseerde E-boeke en in hierdie gratis boek gee hy baie waardevolle raad, indien jy ooit ‘n E-boek sou wou publiseer.  Nie net raai hy jou aan om jou beste moontlike boek te skryf nie, maar lê klem op klein dingetjies wat moontlik gemis kon word. Die boekie kan hier gratis afgelaai word.

Vir my is dit ‘n baie interessante  en leersame boek, ongeag of ek ‘n boek wil publiseer of nié. Hy verwys ook na goeie bloginskrywings oor sekere onderwerpe, na nog gratis eboeke oor hóé om jou boek publiseerbaar te kry, die bou van ‘n platform, die bemarking. Heelwat van dít wat hy aanbeveel, kan ook op ander gebiede toegepas word, op ander goed wat jy dalk graag wil verkoop.

Dit voel soms of hy homself ‘n bietjie herhaal, maar nie soveel dat dit regtig steurend is nie, die goeie raad wat hy gee is soveel meer werd.

Ek is nog  nie heeltemal vertroud met Smashwords nie, maar ek sien daar is ook Afrikaanse boeke… as ek net altyd weet hoe om by hulle uit te kom! 🙂 Indien die boeke aan sekere standaarde voldoen, publiseer Smashwords ook die boeke op ander groot netwerke.

Ek beveel dit graag aan.

Toortsie

Toortsie se Bantingboerekos Facebook page

Toortsie se Facebook page

Finesse Blogger van die week

Toortsie by Finesse: Eerder kwaliteit as kwantiteit

Toortsie op Pinterest

toortsie_2016_photographybylize-37

Advertisements

About Toortsie

'n Flitsliggie wat oral inskyn, ook waar dit soms ongemaklik is... A Toortsie is a small flashlight, like a torch.
This entry was posted in Boeke en flieks and tagged , . Bookmark the permalink.

23 Responses to Selfpublikasie – Secrets to E book publishing success

 1. Kelkiewyn sê:

  Dankie hiervoor, behoort heel interessant te wees.

  Liked by 1 person

 2. Dankie,ek wens ek was ‘n skrywer!

  Like

 3. Kameel sê:

  Was ons nou skrywers kon ons ‘n boek publiseer 🙂

  Like

 4. Ons inkleurboekvrou het so e-boek en dit is baie gewild

  Like

 5. Eers die inkleur strorie: Ek het ook twee inkleurboeke gekoop. Netsoos jy is ek n haastige inkleurder. Ek het ook nie baie tyd om stil te sit en inkleur nie. Dis egter baie lekker. Hier is n adres wat jy kan gebruik om gratis prente af te laai en dan print jy dit en kleur in! Hul noem dit samplers. http://www.doverpublications.com/signupsampler
  Eenkeer per week stuur hul n klompie wat jy kan aflaai.

  Liked by 1 person

 6. Selfbublikasie & e-boek. Ek het reeds by smashwords aangesluit en hul is rerig oulik. Ek is besig om inligting te versamel om e-boek te publiseer. Op oomblik bestudeer ek “Publishing E-Books for Dummies”. Ek wil my fiksie stukkies in n e-boek sit op die einde. Ek het reeds 61 stukkies geskryf vandat ek begin het. Almal is nie ewe goed nie maar ek sal dit uitsorteer en selfs verander en aanpas. Gaan beslis die e-boek wat jy hier het ook aflaai.

  Like

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Verander )

Connecting to %s