Truth or dare…

Om vir Xena gelukkig te hou, nie omdat ek, die Toorts dit wil nie, mag julle van nou, 18 minute oor 11 in die aand, 27 Nov 2012, tot môre-aand dieselfde tyd vir my vra wat julle wil, of ‘n opdrag gee waaroor ek moet skryf…. Onthou, julle moet nou nie goed loop vra wat ek nie hier in die openbaar kan antwoord nie!! 😯

En Seegogga, Kameel, en Vreemdeling word uitgedaag om dieselfde te doen vir 24 uur…. as julle wil….. 😉

Eintlik dink ek dit sou baie lekkerder gewees het as julle die vragie vra en ek antwoord in die vorm van ‘n liedjie, soos lank lank gelede…..

Toorts wat haar vir peanuts uitgee 😦

20 thoughts on “Truth or dare…

 1. ja, jong, nou kan jy ons vertel hoeveel kerels agter jou aangeloop het op skool, ens. maar ek wil liewer vra, siende dat jy nou die nuwe FAK het, dat jy ‘n liedjie of rympie moet maak van alles wat jy nog wil doen voor jy 51 word.

  Like

  1. Maar Kameel, daar is nie eers een nie!! Wat nog te sê “almal”? Bad Habits? Ek LOOP en PRAAT in my slaap! En dan VERDWAAL ek en moet ek in die DONKER vir baie lank VOEL waar ek is…. 😦

   Like

  1. Ooooo nou onthou ek….. daar was EEN keer!!! Nie lank terug nie, op ‘n Saterdag, wat ek kuiergaste gehad het en ons het gebraai, oftewel, die kuiergaste het gebraai, en ek het stil gesit!! 😉

   Like

 2. ek like die skool se klooster, ek was ook een van daai, maar my rede was dat ek altyd gedink en geglo het dat ek nie goed genoeg was nie, dit is eers toe ons Hemel Vader mannas op my pad gestuur het dat ek kon leer om te leef, en kon leer om myself as goed genoeg te ag, en ek dank die liewe Vader elke dag vir daardie reëndag …..
  as ek mag saamspeel sal ek graag wil vra dat jy by my truth or dare gaan inloer en jou antwoord daar by my los….
  en my vraag aan jou is, emmm, emmm, moes jy al jou woorde sluk oor iemand wat jy geoordeel het, en wat toe heeltemal die teenoorgestelde was wat jy gedink het hy/sy is??????

  Like

  1. Dit gebeur tog soms dat ‘n mens iemand verkeerd opsom. Maar ek dink tog, eintlik weet ek dat God vir my die gawe van onderskeiding gegee het – om te onderskei of iemand regtig die iemand is wat hy/sy is… En ja, die meeste kere as my hare regop gestaan het, het ek daarna besef dat dit reg was…

   Like

 3. JInne, ek het darem nooit iemand met die pistool teen die kop gedreig om saam te speel nie. 😉 Net gedink dit is iets prettig om die tyd mee te verdryf.

  Dare: As jy een ding in elkeen van jou kinders sal kan verander, wat sal dit wees en hoekom?

  Truth: Wat is jou gunsteling posts om te lees?
  As jy enige blogger kan ontmoet (natuurlik iemand wat jy nog nie ontmoet het nie), wie sal dit wees en hoekom?
  Waarvoor sal jy aan ‘n oorlog deelneem?

  Like

  1. Jitte, nie ‘n pistool nie, maar oorlog? 😆
   En ja, dit IS heel prettig!!
   Jô jô jô jy vra vreeslike goed!! Wat sal ek aan my kinders verander? As mens vinnig dink, is daar mos iets, maar as jy regtig diep dink, dan sê jy: Baie dankie vir elke kind wat is, presies soos hy/sy is. En nee, ek wil hulle regtig nie verander nie.
   Gunsteling posts? Ek lees deesdae so min. Eerstens moet dit nie té lank wees nie, want as ek lees wil ek klaar kry. Lekker ligte goed. My heel gunsteling? Die heks, natuurlik! Positiewe goed wat nie my moed in my skoene laat sak nie, wat my help om in moeilike omstandighede positief te bly.
   Ek dink nogals ek sal vir die Donkie wil ontmoet. Dalk omdat ons geestelike wortels op dieselfde plek is?
   Oorlog deelneem? Vir my kinders.En my kleinkind.

   Like

Gesels saam, asseblief!

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s